PAÜ ile Sorbone Üniversitesi Arasında Öğrenci Hareketliliği Devam Ediyor

19.02.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Fransa Sorbone Üniversitesi arasında Erasmus öğrenci hareketliliği devam ediyor.

Sorbonne Üniversitesi Turizm Araştırmaları Enstitüsünde okuyan Elric Sahner, Erasmus öğrenci hareketliliği programı kapsamında bahar döneminde PAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimine devam edecek.

Erasmus öğrenci hareketliliği ile PAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalında eğitimine devam edecek Elric Sahner, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serap Alkaya ile turizmin gelişimi ve planlama konusunda projeler için bir görüşme gerçekleştirdi.