PAÜ Akademik Oda Orkestrası ve Korosu İlgi İle İzlendi

12.05.2022

Pamukkale Üniversitesi Akademisyenlerinin oluşturduğu PAÜ Akademik Oda Orkestrası ve Koro’sunun sahnelediği konser izleyicilerden tam not aldı.

Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Haydn, Piazzolla gibi yabancı sanatçıların eserlerinin yanında Alpay, Özdemir gibi Türk sanatçıların eserlerine de yer verildi.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Bölümü akademisyenlerinden ve öğrencilerinden oluşan şefliğini PAÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Efe Akbulut’un üstlendiği PAÜ Akademik Oda Orkestrası ve Korosu’nun sahnelediği konserde sırasıyla şu sanatçıların eserlerine yer verildi: Haydn, Piazzolla, Tuğcular, Bekirov, Morricone, Alpay, Bara, Özdemir, Sun, Verdi, Kemani Sarkis Efendi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can,  İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’nin katıldığı, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencinin ilgi ile izlediği konser izleyicilerden tam not aldı.