Pamukkale Ensemble Korosu konser verdi

17.03.2017

Pamukkale Üniversitesi akademik ve idari personelinin oluşturduğu Pamukkale Ensemble Korosu, Öğretmen Okullarının Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla konser verdi.

Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve eşi Derya Bağ, öğretim üyeleri ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Pamukkale Üniversitesi’nden akademik ve idari toplam 36 personelin oluşturduğu Pamukkale Ensemble Korosu, birbirinden güzel türkülerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.  Şef Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer yönetiminde ve piyanoda Öğr. Gör. Birol Işıkdemir eşliğinde sahne alan Ensemble Korosu, Çekemem, Yemen Türküsü, Gelavera Deresi, Çift Jandarma Geliyor, Ederlezi, Sevdim Bir Genç Kadını ve Bahçe Duvarından Aştım  adlı anonim eserleri seslendirdi.

Konseri sonuna kadar izleyen Rektör Bağ, konser sonunda Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer ve Öğr. Gör. Birol Işıkdemir’e çiçek takdim ederek, koroya teşekkür etti.