KARMER, İstanbul İnsan Kaynakları Forumu’na Katıldı

19.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER), ‘Toplum 5.0’ temasıyla düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na katılım gösterdi.

PAÜ KARMER, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na katıldı. Forum, “Toplum 5.0” (İnsan Merkezli Toplum) temasıyla düzenlendi. Sektörde faaliyet gösteren birçok önemli firma tarafından desteklenen forumda, öğrenci ve mezunlara yönelik çeşitli konularda söyleşi ve paneller yapıldı. Yetenek yönetimi, 21. yüzyıl becerileri ve insan kaynakları yönetimi gibi kritik konularda düzenlenen panellerde katılımcılara değerli bilgiler sunuldu.

KARMER yöneticileri Dr. Öğr. Üyesi Gülin Zeynep Öztaş ve Dr. Mehmet Tahir Dursun, forum etkinliğinde Ege Bölgesi paydaş üniversiteleriyle bir araya gelerek 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı hakkında fikir alışverişinde bulundu.