Honaz MYO’da “Cumhuriyet Gençliği Konseri” Gerçekleştirildi

03.11.2022

Türkiye Cumhuriyet’nin kuruluşunun 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu (Honaz MYO) bahçesinde “Cumhuriyet Gençliği Konseri” düzenlendi.

Honaz MYO akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin de yoğun bir katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Denizli’nin sevilen rock gruplarından Kafadenk, okul bahçesini dolduran öğrencilere ve katılımcılara konser verdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan grup birbirinden güzel parçalar seslendirerek izleyenlere coşkulu saatler ve unutamayacakları bir gece yaşattı.

Konser programına Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz, Honaz Protokolü ile birlikte misafirler ve vatandaşlar da katıldı. Konser öncesi Honaz Belediyesi tarafından tüm katılımcılara lokma ikram edildi. Açılış konuşmasını yapan Honaz MYO Müdürü Prof. Dr. Hülya Kabakçı Karadeniz “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti siz gençlere emanet etti. Atatürk’ün bizlere vermiş olduğu görevleri hep birlikte yaparak ve onun emanetini ilelebet koruyarak gelecek nesillere aktaracağız. Sizler Atatürk’e layık gençler olmak için üzerinize düşen görevi yerine getireceksiniz. Sizlere güveniyoruz.” dedi.

Programda konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, öğrencilere çok çalışmalarını, vatanını sevmelerini, Cumhuriyet’e ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmalarını söyledi. “Atatürk, Cumhuriyeti gençlere ve beyni genç kalan bizlere emanet etti, emanet sağlam ellerde.” diyen Başkan Kepenek, ayrıca önümüzdeki zamanlarda da bu tür etkinliklerin devam edeceği müjdesini de verdi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkarak sevilen şarkıları seslendiren Kafadenk müzik grubu, sahne performanslarıyla da büyük beğeni topladı.

İlgili Haberler