Gençlik Oda Orkestrası’ndan ‘Bahar Konseri’

27.04.2017

Şefliğini Okutman Çağatay Şişman’ın üstlendiği Pamukkale Üniversitesi Gençlik Oda Orkestrası’nın Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde verdiği Bahar Konseri sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Vivaldi, Haydn gibi evrensel müziğin bilinen bestecilerinin eserlerini icra eden Gençlik Oda Orkestrası; Kemani Kevser Hanım, Muammer Sun, Necdet Levent, Erdal Tuğcular gibi ünlü Türk bestecilerin eserlerini de seyircilerle buluşturdu. Konser repertuarında dünyaca ünlü film müziklerine, türkülere ve halk şarkılarına da yer veren orkestraya solo performansları ile katılan Merve Nur Kale ve Faik Zengin de seslendirdiği eserlerle eşlik etti.

Konser sonunda Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut, Gençlik Oda Orkestrası Şefi Çağatay Şişman’a ve tüm orkestra üyelerine yaptığı teşekkür konuşmasının ardından çiçek takdim ederek geceyi tamamladı.