EPDAD Akreditasyon Ekibi Eğitim Fakültesi Saha Ziyaretinde

25.02.2020

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Eğitim Fakülteleri Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akreditasyon sürecine giren iki lisans programı için ilk saha ziyareti gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ile İngilizce Öğretmenliği lisans programlarının akreditasyon süreci başladı. Eğitim Fakülteleri Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından Ocak ayında yapılan ön ziyaretin ardından, Prof. Dr. Dilek Erbaş başkanlığında 6 kişilik ekip ilk saha ziyaretini yaptı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı ve aynı zamanda Fakülte Akreditasyon Koordinatörü görevini yürüten Doç. Dr. İbrahim Tuncel, Akreditasyon Ekip Başkanı Prof. Dr. Dilek Erbaş ve saha ziyaret ekibi ile Fakülte Kalite Komisyonu üyeleri Dekanlık toplantı salonunda bir araya geldi. 

15 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen ön ziyaretin ardından ikinci kez Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne gelen EPDAD heyeti, 24-26 Şubat 2020 tarihlerini kapsayan görüşme ve incelemelerde bulunacak.

İlgili Haberler