DSBMYO’da, “Turizmde Kariyer Basamakları” Söyleşisi Düzenlendi

13.12.2023

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sosyal Bilimler Meslek (DSBMYO) Yüksekokulu’nda, Adempira Hotel&Spa Genel Müdürü Recep Altuntaş “Turizmde Kariyer Basamakları” adlı söyleşinin konuğu oldu.

PAÜ Denizli Sosyal Bilimler MYO’nun ev sahipliğinde, Hierapolis Konferans Salonu'nda gerçekleşen “Turizmde Kariyer Basamakları” adlı söyleşi, öğrencileri ve sektöre ilgi duyanları bir araya getirdi.

Adempira Hotel&Spa Genel Müdürü Altuntaş, kariyerine dair deneyimlerini paylaştığı konuşmasında turizm sektöründeki kariyer basamaklarına dair önemli bilgiler sundu. Altuntaş, daha önce çalıştığı otellerden edindiği tecrübeleri ve sektördeki gelişmeleri öğrencilerle paylaşarak, katılımcılara kariyer yolculuğunda faydalı olabilecek ipuçları verdi.

Söyleşi sırasında öğrencilerle interaktif bir iletişim kuran Recep Altuntaş, katılımcıların sorularını içtenlikle yanıtladı. Etkinlik, turizm sektöründe çalışmanın avantajları ve dezavantajları, turizm sektöründe çalışacak olan kişilerde olması gereken nitelikler, turizm kariyeri içerisinde çalışanların elde edebileceği kazançlar gibi konuları içeren bir soru-cevap oturumuyla devam etti.

Denizli Sosyal Bilimler MYO öğrencileri, Denizli turizm sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Recep Altuntaş’ın paylaşımları sayesinde, sektördeki gerçek yaşam tecrübelerini anlama ve değerlendirme fırsatına sahip oldu. Etkinlik, Denizli Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Nergis Biray’ın Adempira Hotel&Spa Genel Müdürü Recep Altuntaş’a teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

İlgili Haberler