Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Serinhisar MYO’ya Destek

13.02.2024

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO)’ya itfaiyeci kaskı bağışlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Serinhisar MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı öğrencilerinin eğitimlerinde kullanılmak üzere, daha önce sağlanan itfaiye elbisesi ve çizmelerine ilave olarak, altmış adet itfaiyeci kaskı hibe olarak bağışlandı.

Serinhisar MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen bağışta Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve ekibine, itfaiyeci kaskı hibe bağışlarından dolayı teşekkür etti.