Acıpayam MYO 'da Mezuniyet Sevinci

22.06.2018

Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksekokulu (Acıpayam MYO) Acıpayam MYO Konferans Salonu'nda düzenlendiği törenle mezun öğrencilerini uğurladı.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Turgut Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, ve diğer ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen törene akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri de katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören açılış konuşmalarıyla devam etti.  Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ve tüm mezunlara ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Tören, mezun öğrencilerin kep fırlatmalarıyla devam etti. Törenin ardından tüm davetlilerin, akademik, idari personelin ve öğrencilerin katılımıyla kokteyl gerçekleşti. Program sonunda davetli ve mezunlar, günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.