Eğitim Fakültesi’nde Seminer ve Atölye Çalışması Gerçekleştirildi

24.11.2025
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Acıpayam Meslek Yüksekokulu (Acıpayam MYO) Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Eda Bayraktaroğlu, 13 Kasım tarihinde Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen bilimsel etkinlikler kapsamında seminer ve atölye çalışması gerçekleştirdi.

PAÜ Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Eğitim Fakültesi Erken Çocukluk Atölyesinde ve fakülte bahçesinde yapılan etkinlikte Öğr. Gör. Dr. Eda Bayraktaroğlu “Öğretmenle Yaratıcılığa Yolculuk: İçimizdeki Gücü Açığa Çıkarmak” adlı seminer ve atölye çalışmasını gerçekleştirdi. Okul öncesi öğretmenlerine yönelik yapılan çalışmada “yaratıcılık” kavramına ilişkin teorik bilginin aktarılmasının yanı sıra öğretmenlerin kendi yaratıcılık becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak uygulamalar da yapıldı.

Katılımcı öğretmenler atölye çalışmasından hem çok keyif aldıklarını hem de bu çalışmayı öğretici bulduklarını, farklı fikirler edindiklerini de belirttiler. Seminer, Öğr. Gör. Dr. Eda Bayraktaroğlu'nun, kendisini bu çalışmaya davet eden ve atölyeye de katılan Prof. Dr. Asiye İvrendi ve Prof. Dr. Nilgün Cevher Kalburan’a teşekkürlerini iletmesiyle son buldu.

İlgili Haberler