PAÜ’lü Sporcu Türkiye Şampiyonu Oldu

21.02.2022

Türkiye Powerlifting Federasyonu’nun her yıl Şubat ayının ikinci haftasında düzenlediği Türkiye Powerlifting Şampiyonası (Güç Şampiyonası)’nda PAÜ Personeli Hakan Dağ, Bench Press kategorisi 74 kiloda zorlu rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Powerlifting Federasyonu’nun her yıl Şubat ayının 2’inci haftasında düzenlediği Türkiye Powerlifting Şampiyonası’nın 7’incisi 14-22 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Yenisahra Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört yanından sporcular Deadlift, Squat ve Bench Press kategorilerinde kıyasıya mücadele ederek güçlerini gösterdi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Personeli Sporcu, Hakan Dağ, 74 kiloda yarıştığı Bench Press kategorisinde 140 kilo kaldırarak altın madalyanın sahibi oldu.

Elde ettiği şampiyonlukla ilgili olarak duygularını ifade eden Hakan Dağ, başta Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan olmak üzere Üniversite Yönetiminin kendisine her zaman destek verdiğini hatırlatırken, elde ettiği altın madalyadan dolayı gururlu ve mutlu olduğunu, şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Pamukkale Üniversitesi’ne armağan ettiğini söyledi. 

İlgili Haberler