PAÜ’lü Paraşütçüler Yaban Hayatı İçin Havalandı

11.02.2022

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Havacılık Topluluğu üyeleri, Denizli'nin köklü kulüplerinden Denizli Havacılık Kulübü’nün desteği ile çetin geçen kış şartlarında doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayatı yaşayan can dostlarımız için, 10 öğrencinin ve 20 dernek üyesinin katılımıyla uçuş gerçekleştirdi ve çözülebilir buğday bombalarını dağın yamaçlarındaki ormanlık alana bıraktı.

Pamukkale semalarında doğa dostu ambalajlarda hazırladıkları buğday bombası paketlerini orman üzerinde atan yamaç paraşütü pilotları, hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ve oluşturdukları farkındalık ile seyirlik görüntüler sergiledi. Gerçekleştirdikleri proje ile ilgili olarak PAÜ Havacılık Topluluğu Başkanı Oğuzcan Oğuz, bu uygulamanın tüm spor dallarına örnek olmasını ve sayılarının artmasını istediklerini dile getirdi.