PAÜ’lü öğrenciler Balkan Şampiyonası’na katılacak

13.02.2017

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencileri Alperen Acet ve Uğural Uğursal atletizm milli takımına seçilerek Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecekler.

İstanbul’da yapılan Turkcell Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonasına 50 farklı ilden 233 sporcu katıldı. Her branşta ilk 2 sırayı alan sporcuların milli takıma seçildiği şampiyonada yüksek atlamada yarışan Denizlili milli sporcu Alperen Acet 2,12 lik derecesiyle U20 Gençler Salon Türkiye Şampiyonu oldu.

3 adım atlama branşında yarışan Denizlili sporcu Uğural Uğursal ise, 14,67 mt.lik derecesiyle U20 Gençler Türkiye ikincisi oldu. Alperen Acet ve Uğural Uğursal hafta sonunda İstanbul’da yapılacak olan Balkan Gençler Salon Atletizm Şampiyonası’nda yarışma hakkı elde etti.

Balkan Atletizm Şampiyonasında ayrıca Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanı ve aynı zamanda Atletizm İl Temsilcisi olan Antrenör Bülent Şenkibar’da Milli Takım Antrenörü olarak görev alacak. 

İlgili Haberler