PAÜ ile Netinternet Bilişim Teknolojileri Firması Arasında Dört Protokol İmzalandı

29.01.2024

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve Pamukkale Teknokent’te faaliyet gösteren Netinternet Bilişim Teknolojileri Firması Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Makal arasında dört adet protokol imzalandı.

PAÜ ile Netinternet Bilişim Teknolojileri Firması ile imzalanan protokoller kapsamında; üniversite internet ağının siber güvenliğinin sağlanması, fiber internet hizmetinin 7/24 kesintisiz olarak karşılanması, PAÜ ve Pamukkale Teknokent firmalarının personeli ile öğrencilerin Netinternet’in internet hizmetlerinden indirimli faydalanması sağlanacak.

Rektör Kutluhan: “Yaptığımız 4 farklı protokol ile verdiği hizmetleri çeşitlendirmesi tüm kullanıcı taraflar açısından oldukça memnuniyet verici”

İmzalanan protokollere ilişkin düşüncelerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları ifade etti: “Üniversitemizin internet ağının siber saldırılara karşı korunmasını hibe olarak karşılayan Sayın Osman Makal’a çok teşekkür ediyoruz. Yaptığımız 4 farklı protokol ile verdiği hizmetleri çeşitlendirmesi tüm kullanıcı taraflar açısından oldukça memnuniyet verici. Kendilerine çok teşekkür ediyor, anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

İlgili Haberler