PAÜ Hastanelerinden Ulusal Onkoloji Kongresinde 3 Ödül Birden

2 Saat Önce
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastaneleri, 13–17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve yaklaşık 825 onkoloğun katıldığı “On Target-Master Oncology” kongresinde üç ayrı ödül kazandı.

Kanser alanının önemli bilimsel organizasyonları arasında gösterilen kongrede Pamukkale Üniversitesi ekibi, gerçekleştirdikleri çalışmalar ve akademik performanslarıyla dikkat çekti. Kongre kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda PAÜ ekibi “En İyi Vaka Sunumu Ödülü”, “Onkologlar Yarışıyor Takım Bilgi Yarışması İkincilik Ödülü” ve “En İyi 3. Sözel Bildiri Ödülü”nün sahibi oldu.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri tarafından kongrede kazanılan ödüller, üniversitenin onkoloji alanındaki akademik çalışmalarını ve bilimsel üretimini yansıttı. PAÜ ekibi, kongredeki çalışmalarıyla katılımcılardan da takdir topladı.

 

 

İlgili Haberler