PAÜ Erkek Basketbol Takımı 3. lükle Döndü

26.04.2018

Bu yıl Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’nün ev sahipliğinde düzenlenen 15. Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Basketbol 1. Lig Müsabakalarında Pamukkale Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı grubunu 3. sırada tamamlayarak kupa ve madalya almaya hak kazandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenip, 4 bayan ve 10 erkek basketbol takımının mücadele ettiği 15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları Basketbol Müsabakalarında Pamukkale Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı büyük bir başarı göstererek grubunu 3.lükle bitirdi. Grubunda oynadığı 4 maçın 2’sini kazanan PAÜ Erkek Basketbol takımı kupa ve madalya almaya hak kazandı.

PAÜ Erkek Basketbol Takımı antrenörü, PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Çelik takımıyla gurur duyduğunu belirterek, “ Geçtiğimiz yıl Isparta’da düzenlenen Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Müsabakaları’nda Erkek Basketbol Takımımız büyük bir başarı göstererek 6 yıl aradan sonra 1. Lige yükselmişti. Bu yıl da 1. Lig’deki ilk sezonumuzda grubumuzu 3.lükle bitirerek hem ligde kaldık hem de kupa ve madalya almaya hak kazandık. Önümüzdeki sezon daha fazla başarı göstererek Süper Lig’e yükselme maçlarına çıkmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler