PADAM Oryantasyon Programı Tamamlandı

11.10.2019

Pamukkale Üniversitesi, Yurtdışı Öğrenci Koordinatörlüğü ve Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (PADAM) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı başında Yurtdışından gelen, uluslararası, öğrenciler için Oryantasyon Programı düzenledi.

Yurtdışı Öğrenci Koordinatörü ve Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gençer Baloğlu’nun sunumuyla gerçekleşen program; İngilizce, Fransızca, Arapça ve Farsça dillerine tercüme edildi. Oryantasyon programı çerçevesinde 32 farklı ülkeden gelen 110 yeni öğrenciyle birlikte Kınıklı Yerleşkesi gezildi ve öğrencilere kampüsteki tüm fakülteler tanıtıldı. Akademik ve idari birimler, kütüphane, yemekhane, Mediko, spor merkezleri ve sosyal olanaklarla ilgili bilgiler aktarıldı. Yerleşke ile ilgili bilgi turundan sonra öğrenciler Pamukkale Üniversitesi Dr. Engin Aksel Konferans Salonunda toplanarak programa katıldılar. Program; akademik ve idari personelle öğrencilerin günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.