Kariyer haftası

31.12.2016

Pamukkale Üniversitesi öğrenci toplulukları arasında yer alan Kariyer Yolcuları ve İşletme Toplulukları, kariyer etkinlikleri düzenledi. Öğrenciler, iş hayatına dair merak ettikleri sorulara cevap ararken, staj ve iş olanakları için firma temsilcileriyle yüz yüze görüşme fırsatı buldular.

Pamukkale Üniversitesi Kariyer Yolcuları Topluluğu, “Kariyer Aynası” adlı etkinlikte Sirmersan Mermer AŞ. yöneticilerini öğrencilerle buluşturdu. Yönetim Kurulu Başkanı Fatin Sirkeci ve yönetim kurulu üyeleri Selahattin Sirkeci, Cemal Sirkeci, Berat Sirkeci ve Yiğit Sirkeci’nin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte aile şirketlerindeki yönetim anlayışı, çalışana bakış açıları ve aradıkları özellikler ile işe başvuru süreçleri konularında sunum yaptılar. Etkinlik sonunda firmaya ait birimler kendi alanlarıyla ilgili öğrencilere bilgi verdiler ve katılımcılardan CV topladılar.

Kariyer Şöleni - 2

Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu ise “Kariyer Şöleni - 2” etkinliği düzenledi. Kariyer etkinliğine Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Başkan Yardımcısı Diğdem Pelikli ve Ege Bölge Başkanı Serdar Kalaycıoğlu, Management Centre Türkiye Eğitmeni Ece Süeren Ok, Murat Eğitim Kurumları Muhasebe Uzmanı Aslıhan Kudal ve Proje Ölçme Uzmanı Tuğrul Ural konuşmacı olarak katıldı. Etkinliğe katılan öğrencilere katılım belgesi verilirken, staj yapmak isteyenler için olanak sağlandı. 

İlgili Haberler