Gülümse Çocuk Şenliği

02.05.2017

Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Topluluğu’nun düzenlediği ‘Gülümse Çocuk Şenliği’ ile dört köy okulundan kampüse gelen 263 çocuk Gölbahçe Şenlik Alanı’nda doya doya eğlendi.

Yeni Ufuklar Topluluğu’nun düzenlediği şenlik için Kocabaş Ahmet Kazak İlkokulu, Honaz Gürlek İlkokulu, Kale Belenköy İlkokulu ve Çivril Yahyalı İlkokulu’ndan Pamukkale Üniversitesi’ne gelen çocuklar topluluk öğrencileri ile Merkez Yemekhanesi’nde yaptıkları kahvaltının devamında gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün ardından Gölbahçe Şenlik Alanı’na geldi. Şenlik alanına kurulan oyun alanlarında müzik eşliğinde doya doya eğlenen çocuklar, alanda kurulan standlardan pamuk şeker ve macun alarak, dans ettiler.

Yeni Ufuklar Topluluğu Başkanı Elif Eryılmaz, altı yıldır sürdürdükleri proje kapsamında okullardaki çocuklara maddi ve manevi destek verdiklerini söyledi. Sene sonu gerçekleştirilecek gala gecesi ile proje aracılığıyla çocukların hayallerini çizdikleri resimleri sergileyeceklerini, ayrıca projeye destek veren sponsorlara da bu vesile ile teşekkür edeceklerini söyleyen Eryılmaz, Yeni Ufuklar Topluluğu olarak çocukların resim ve mektup yazmak gibi aktivitelerle hayallerini anlatmalarını sağlamak adına benzer projeler yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

İlgili Haberler