"FİZYOFEST 19" Farklı Etkinliklerle Gerçekleşti

29.04.2019

Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı Fizyoterapi Topluluğu’nun düzenlediği “FİZYOFEST 19”; mesleki deneyim, sanat ve eğlence dolu çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Fizyofest 19’un ilk etkinliğinde; dizi oyuncusu, yaşam koçu ve Milli Takımlar Fizyoterapisti Anıl Türkel öğrencilerle bir araya geldi. Çok yönlü kişiliğiyle mesleki deneyimlerini aktardığı söyleşide Türkel, öğrencilerin hayat motivasyonunu arttırmak için başarının 10 altın kuralı hakkında bilgiler verdi.

Fizyofest 19 kapsamında, PAÜ mezunu Fizyoterapist Seher Ay da bir söyleşi gerçekleştirdi.  Söyleşide öğrencilere, nasıl spor fizyoterapisti olduğunu anlatan Ay, çalıştığı kurum hakkında da bilgiler verdi. Seher Ay; ayrıca üst düzey sporcuların rehabilitasyon süreçleri, olimpiyat madalyası kazanmış uluslararası sporcularla çalışma deneyimleri hakkında da paylaşımda bulundu.

“Fizyofest 19”; şiir, şarkı, tiyatro etkinlikleri ve Dr. Fizyoterapist Güzin Kara ile Uzman Fizyoterapist Hande Usta’nın gerçekleştirdiği söyleşiyle devam etti. Son gün yapılan bilgi yarışmasına 15 farklı grup katıldı. Yarışmada Grup 47 isimli ekip birinci oldu ve ödül almaya hak kazandı.

Fizyoterapi Topluluğu Başkanı Girayhan Yıldız, festivalin son gününde etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürlüğüne teşekkür etti.

İlgili Haberler