Ders kapsamında minikleri ağırladılar

02.05.2017

Pamukkale Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında çocuk yuvasından minikleri kampüste ağırlayarak, şenlik havasında güzel bir gün yaşamalarını sağladılar.

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 1. Sınıf öğrencileri “Mavi Balonlar Mutlu Yarınlar” adlı proje kapsamında çocuk yuvasından minikleri kampüste misafir etti. Gölbahçe şenlik alanında yapılan ve gün boyu süren etkinlikte çocuklara yüz boyama, parmak boyası, futbol, basketbol, bowling, balon patlatma gibi çeşitli oyunlar oynatıldı. Pasta kesimi, onlarca uçan balonun havaya bırakılması ve hediye dağıtımı ile sona eren etkinlikte çocuklar güzel ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

Çocuklarla birlikte harika bir gün geçirdiklerini belirten Proje Sorumlusu Onur Çon, projede emeği geçen bütün arkadaşlarına ve hocalarına teşekkür etti.