Akademisyenler, Yeni Projeler İçin Toplandılar

25.02.2019

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersini veren akademisyenler, ikinci dönem yapılacak projeler öncesi bilgilendirme toplantısına katıldı.

Pamukkale Üniversitesi’nde her yıl eğitim, sağlık, çevre ve sosyal alanlarda projeler üreten ve yediden yetmişe tüm yaş gruplarına dokunarak önemli çalışmalar yürüten Eğitim Fakültesi öğrencileri yeniden kolları sıvıyor. Bu kapsamda “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersini veren öğretim elemanları bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Engin Aksel Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bilge Can, çalışılacak olan kurumlar, fakülte ve öğretim üyelerinin yapması gerekenler, uygulama esasları ve proje değerlendirmeleri konularında açıklamalarda bulundu.

Topluma hizmet projelerinin kurum ve kuruluşlar tarafından büyük beğeni gördüğünü belirten Prof. Dr. Bilge Can, “Öğrencilerimiz, sosyal sorumluluk projeleri hazırlayarak her kesimden insana dokunmaya çalışıyorlar. Bugüne kadar okul, dernek, vakıf, sağlık merkezi ve bakımevi olmak üzere 80’e yakın kurumla ortak projeler yaptık. İkinci yarıda da yedi anabilim dalı ve öğrencilerin kurduğu 34 topluma hizmet grubu ile projelerimiz tüm hızıyla devam edecek. Bu kapsamda proje yürütücüleri hocalarımız ile fikir alışverişinde bulunmak için bir aradayız” dedi.

“Topluma Hizmet Uygulamaları” projelerine ikinci yarıda Okul Öncesi, Sınıf Eğitimi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Resim, Fen Bilgisi Eğitimi, Matematik Eğitimi ve İngiliz Dili Eğitimi anabilim dalları olmak üzere 7 anabilim dalı katılacak.

Projeler, Mayıs ayı içinde düzenlenecek “Topluma Hizmet Uygulamaları” etkinliğinde sergilenecek.

 

İlgili Haberler