02 Ocak 2017

REKTÖR BAĞ RANDEVU TALEPLERİNİ İKİ GÜNE ÇIKARDI

bag-randevu

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, düzenli olarak gerçekleştirdiği görüşmelere 5 Ocak 2017 tarihinden itibaren Perşembe günlerini de dahil etti. Rektör Bağ, bundan böyle haftada iki gününü görüşme taleplerine ayıracak.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ bundan böyle Perşembe günleri 09.00-12.00 saatleri arasında bölüm ya da anabilim dalı randevuları gerçekleştirerek, bölümlerin taleplerini dinleyecek. 13.00-18.00 saatleri arasında ise görüşmek isteyen akademik personelle bir araya gelecek.

Rektör Bağ, Cuma günlerini ise öğrenci, kurum dışı gelen görüşme talepleri ve idari personele ayıracak. 09.00-11.00 saatleri arasında öğrencilerden gelen görüşme taleplerini değerlendirecek olan Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 11.00 – 12.00 ve 14.00 – 15.00 saatleri arasında kurum dışından gelen görüşme taleplerini karşılayacak. 15.00-19.00 saatleri arasında idari personelin soru ve sorunlarını dinleyecek.

Rektör randevuları online olarak  https://app.pau.edu.tr/fone/rektorRandevu/talep.aspx  adresinden alınmaya devam etmekle birlikte, randevu sistemine üniversitemiz web sitesinin en alt kısmında bulunan “Üniversitemiz” alanındaki “Rektör Randevu Talep” bağlantısından da ulaşılabilecek. Randevu Talep Sistemi, görüşmelerin yapılacağı günden bir gün önce açılacak.

Etiketler: » »