Teniste ilk üç arasındayız

12.04.2017

Üniversitelerarası 2. Lig Tenis Şampiyonası’nda mücadele eden Pamukkale Üniversitesi, takım olarak erkeklerde ikinci, kadınlarda ise üçüncülüğü elde etti.

Pamukkale Üniversitesi tenis branşında antrenörler Dr. Hüseyin Gökçe ve Dr. Elif Bozyiğit yönetiminde kadın ve erkeklerde takım halinde ilk üç arasına girmeyi başardı. Erkeklerde 51 ve  kadınlarda 27 üniversitenin katıldığı Üniversitelerarası 2. Lig Tenis Şampiyonası 6 - 10 Nisan tarihleri arasında Antalya Rui Kaya Belek Hotel’de yapıldı. Pamukkale Üniversitesi Erkek Takımı 12 maçın 9’unu kazanarak finale kadar yükselmeyi başardı. Final maçında Kırıkkale Üniversitesi’ni geçemeyerek, ikinci sıraya yerleşti. PAÜ Kadın takımı ise oynadığı 9 maçın 5’ini kazanarak grubunda üçüncü oldu.