Senato Tavas MYO’da toplandı

18.04.2017

Pamukkale Üniversitesi Senatosu, Tavas Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başkanlığında Tavas Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda gündeme ilişkin konular görüşülerek karara bağlandı.

Senato toplantısının ardından Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulvahap Özcan, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a plaket takdim etti.

Daha sonra, Rektör Prof. Dr. Bağ ve senato üyeleri, ulusal ve uluslararası yarışmalardan madalya ve kupalarla dönen Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğr. Gör. Nusret Ercan Şenlikçi ve başarılı öğrencileri tebrik etti.

Pamukkale Üniversitesi Senatosu, toplantının ardından Tavas Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programının hazırladığı sergiyi gezdiler.