PAÜ’ye tez ödülü geldi

24.02.2017

Pamukkale Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi Şencan Felek, İktisadi Araştırmalar Vakfı 12. Ünal Aysal Tez Ödüllendirmesi yarışmasında master dalında tez ödülü kazandı.

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Ana Bilim Dalı öğrencisi Şencan Felek, İktisadi Araştırmalar Vakfı 12. Ünal Aysal Tez Yarışması’nda master dalında ödüle layık görüldü. “Türkiye’de AB Doğrudan Yatırımları, Finansal Gelişme ve Ekonomik Büyüme İlişkisinin Ekonometrik Analizi” konulu teziyle ödül alan Şencan Felek, danışmanı Prof. Dr. Nihal Yayla ile birlikte Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi’ni başarıyla temsil eden Şencan Felek’i tebrik etti. Bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar dileyen Rektör Bağ, Felek’e hediye takdim etti.