Öğrenciler Çanakkale şehitlerini andılar

21.03.2017

Pamukkale Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu tarafından ortaklaşa Çanakkale Şehitlerini Anma programı düzenlendi.

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinlik saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte ilk olarak Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Nezahat Belen tarafından günün anlamı ve Çanakkale Savaşında Türk insanının destanı anlatıldı. Daha sonra öğrenciler “Son Kale” isimli tiyatral gösteri düzenlediler ve Yozgatlı Kınalı Hasan ve Hikayesini sahneye koydular.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Dündar Kök tarafından yapılan konuşmaların ardından teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi. Daha sonra “Son Kale Çanakkale“ isimli film gösterimi sunuldu.