Madalyalarla döndüler

13.02.2017

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri 15. Uluslararası Mutfak ve Gastronomi Günleri yarışmasında bir altın ve 2 gümüş madalya kazandı. Ekip, Rektör Bağ’ı makamında ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Turizm Topluluğu, 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 15. Uluslararası Mutfak ve Gastronomi Günleri’ne katıldı. 15 ülkeden 4 bin kişinin farklı mutfaklarda mücadele ettiği yarışmada Pamukkale Üniversitesi “En İyi Üniversite” kategorisinde gümüş madalya, balık kategorisinde altın madalya ve makarna kategorisinde ise gümüş madalya elde etti.

REKTÖR BAĞ’I ZİYARET ETTİLER

Turizm Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Kamil Yağcı ve madalya kazanan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret ettiler. Turizm Fakültesi’nin katıldığı her yarışmada önemli başarılar elde ettiğini belirten Rektör Bağ, bu yılda geleneğin bozulmadığını ve madalyalarla döndüklerini söyledi. Topluluk üyelerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Kamil Yağcı’ya şilt takdim ederken, öğrencilere ise hediyeler verdi.