Koçsporfest finali için toplandılar

24.02.2017

Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yaklaşık 5 bin sporcunun katılacağı “14. Türkiye Koçsporfest Üniversite Oyunları” final mücadelesinin hazırlık toplantısı yapıldı.

Yıl boyunca 26 bine yakın sporcunun 9 branşta mücadele edeceği Koçsporfest Üniversite Oyunları’nın final karşılaşmaları Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleşecek. 7-14 Mayıs  tarihleri arasında yapılacak olan organizasyona yaklaşık 5 bin sporcunun katılması bekleniyor.

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ve yönetim kurulu üyeleri, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Karayılmazlar ve fakülte yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

Oturum başkanlığını Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’in yaptığı toplantıda sağlık, güvenlik, konaklama, branşların takvimi, tesisler, hakem ve kura çekim tarihinin belirlenmesi gibi konular görüşüldü. 

İlgili Haberler