Barbarosoğlu konferans verdi

15.05.2017

Pamukkale Üniversitesi Medeniyet ve Gelişim Topluluğu, Sosyolog Dr. Fatma Barbarosoğlu’nu konuk etti.

Pamukkale Üniversitesi Medeniyet ve Gelişim Topluluğu tarafından düzenlenen konferans, Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Fenkci, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı konferansta Yeni Şafak Gazetesi Yazarı ve Sosyolog Dr. Fatma Barbarosoğlu “19. Yüzyıl’dan 21.Yüzyıl’a Fotoğraf Pozlarından İzsürmek” başlıklı konferans verdi.

Dr. Barbarosoğlu, tarım, sanayi, bilgi-hizmet toplumları bağlamında, dünyadan ve ülkemizden gözlem ve tespitlerini katılımcılar ile paylaşırken, örnekler ile geçmişten günümüze toplumun fotoğraflarını çekti.

Konferansın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Fenkci tarafından Dr. Barbarosoğlu’na PAÜ logolu tabak ve çiçek takdim edildi.