Balkan Şampiyonu PAÜ’den

13.02.2017

Yüksek atlamada Türkiye Şampiyonu olan ve Balkan U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası’nda milli takım forması giyen PAÜ öğrencisi Alperen Acet, 2.13’lük atlayışıyla balkan şampiyonu oldu.

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi Alperen Acet, İstanbul’da 16 ülkeden 184 atletin katılımıyla yapılan Balkan U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı formasını giydi. Erkekler yüksek atlamada yarışan Alperen Acet bu yıl salondaki en iyi atlayışı olan 2.13’lük derecesiyle mutlu sona ulaştı ve balkan şampiyonluğuna adını yazdırdı.

Şampiyonada milli takım forması giyen ve 3 adım atlama branşında yarışan Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Uğural Uğursal ise, 14.77’lik dereceyle beşinci sırada yarışı tamamladı.