Rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağ, Kahvaltıda Öğrencilerle Buluştu

09.04.2017

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nın düzenlediği ve öğrenci topluluklarının birbirleriyle tanışma, ortak proje işbirliklerinin konuşulduğu ‘1. Öğrenci Toplulukları Çalıştayı’ kahvaltısında öğrencilerle bir araya geldi.

Pamukkale Üniversitesi Morfoloji Yemekhanesi’nde yapılan kahvaltıya Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kompas, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan İsmail Alpay, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hüseyin Şahin, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bilal Bozoğlu, Öğrenci Konseyi Başkanı İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Enes Zeytun katıldı. Öğrenci konseyi yönetimi ve öğrenci topluluklarının temsilcileri de yapılan etkinlikte hazır bulundu.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun, toplanma amaçlarının üniversitemizin daha iyi bir geleceğe götürmek, daha iyi hizmetler yapmak için toplandıklarını ifade etti. Katılan herkese teşekkür eden Zeytun, bu tür toplantıların gelecekte devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, etkinliği düzenleyen öğrenci konseyine teşekkür ederken, bu tür faaliyetlerin daha fazla yapılarak, öğrencilerin kendi arasında daha çok bir araya gelmesi gerektiğini dile getirdi. Mevcut durumdan daha iyi bir noktaya gelinebilmesi için iletişimin önemini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Bağ, göreve geldikleri günden bugüne en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ‘Amacımız sizlere iyi bir gelecek sağlamak, güçlü bir Türkiye için iyi yetişmiş bir gençliğe ihtiyacımız var. Sizler bizim geleceğimizsiniz, bugün bizlerin üstlendiği görevleri yarın siz gençler devralacaksınız’ şeklinde konuştu.

Konuşmasına Pamukkale Üniversitesi’nde yapılan yenilikler ve düzenlemelerden bahsederek devam eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nin genişletme çalışmalarının yapıldığını söylerken, kütüphane için yeni bir proje üzerinde çalıştıklarının müjdesini verdi. Kütüphanenin yedi gün yirmi dört saat kullanıma açıldığını, ulaşım için ücretsiz servis imkânı ve ücretsiz çorba ikramlarının verilmeye başlandığını hatırlatan Rektör Prof. Dr. Bağ, öğrencilerin bu hizmetlerden aktif bir şekilde faydalanmasından duyduğu memnuniyeti sözlerine ekledi.

Açıklamalarının ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kahvaltı etkinliğine katılan öğrenci topluluklarının temsilcilerinden gelen soruları yanıtlayarak, öğrencilerden gelen talepleri dinledi.

Etkinlik, öğrenci konseyi ve öğrenci toplulukları arasında, yapılacak işbirliği konularının ele alındığı toplantıyla son buldu.